01.12.2008

Povestea lui Razvi

S-a nascut acum multi ani undeva intr-o zona a Romaniei. Dupa ceva timp, in timp ce era la scoala, a descoperit ca lui nu ii placeau femeile ci .. barbatii. Porfesorii il gaseau inchis in wc cu pixul bagat in fund si privind la un poster cu Nick Carter.
A crescut... si a devenit un adevarat stalp al societatii, dar nu a uitat ca orientarea lui sexuala nu e cea normala, drept pentru care, si-a cautat un iubit care sa il inteleaga si sa-l sprijine. Cu el a iesit sa faca poze. Mai jos gasim o fotografie facuta de iubitul sau .. in parcul din localitatea de bastina.

Comentul lui era: treburi, business :) ...

Dupa plimbare, ce e mai fain decat sa iti iei un tricou cu Italia si sa pleci frumusel la bunica la tara sa dai mancare la gaini si sa iti faci poza? aa.. sa nu uitam si de batrana Dacia din curte. Eu cred ca bietul de el incerca sa isi faca un alt iubit. Anuntul lui la matrimoniale ar suna ceva de genul: Tanar, harnic, cu masina caut suflet pereche. Nu conteaza sexul, varsta sau aspectul fizic. Important e sa stie sa ma iubeasca! :D


Un gand bun, Razvi ... si casa de piatra! Speram sa iti gasesti sufletul pereche!

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...