03.04.2009

Gigi Becali arestat

Patronul Stelei, Gigi Becali, şi alte cinci persoane audiate joi de Poliţia Capitalei, au fost duse în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă. Procesul privind propunerea de arestare preventivă a lui Gigi Becali şi a încă cinci persoane acuzate de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal a început după ora 01.00.

Instanţa decide în această noapte dacă îl arestează pe Gigi Becali. Vezi video cu Becali încătuşat Vezi Galerie Articol
Instanţa decide în această noapte dacă îl arestează pe Gigi Becali. Vezi video cu Becali încătuşat Vezi Galerie Articol

Becali este acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, la fel ca şi celelalte cinci persoane reţinute joi de poliţişti, anunţă procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Ceilalţi cinci sunt Cătălin Otto Zmărăndescu şi Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Dumitru Beciu şi Marius Geavela.

Procurorii au întocmit referat cu propunere de arestare preventivă a inculpaţilor pe o perioadă de 29 de zile, dosarul urmând a fi înaintat Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti.

Gigi Becali nu a dat nicio declaraţie la Poliţie, deoarece nu a fost asistat de niciun avocat, a declarat unul dintre apărătorii acestuia, Gheorghiţă Mateuţ.

Mateuţ a declarat că nu înţelege de ce pe numele clientului său a fost eliberat mandat de aducere, având în vedere faptul că, până joi, nu a fost niciodată citat în această cauză.

Click aici pentru a citi tot articolul
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...