14.09.2008

ARESTAT CHIAR LA NUNTA LUI

„S-A FURAT MIRELE“. Cinci interlopi craioveni au fost reţinuţi de poliţişti pentru proxenetism şi trafic de persoane.

Poliţiştii de la Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate şi Antidrog Craiova au continuat „curăţenia de toamnă“ în rândul grupărilor infracţionale din Bănie cu o acţiune originală: au arestat cinci suspecţi de proxenetism chiar în timpul nunţii unuia dintre ei.

Mascaţii şi jandarmii au descins, vineri seara, în restaurantul Olimp, unde avea loc nunta lui Viorel Călin, zis Gonţu, cu o tânără din Faţa Luncii, celebrul cartier al ţiganilor din Craiova. Oamenii legii l-au reţinut chiar pe mire - Viorel Călin, pe fratele acestuia - Daniel Lucan, zis „Şurubică“, şi pe alţi trei nuntaşi - Daniel Belu, zis Savian, Alina Simona Bozgan şi Mihaela Joseanu.

Clanul Dragavei

Persoanele arestate fac parte din clanul lui Dragavei şi sunt acuzate de organizare şi aderare la un grup organizat, proxenetism, trafic de persoane şi prostituţie, după cum a precizat Silviu Văcaru, ofiţer în cadrul BCCOA Craiova. Membrii clanului au fost duşi de la nuntă, din faţa sarmalelor, direct la poliţie, unde au fost audiaţi câteva ore.

Cei cinci sunt acuzaţi că au traficat în Italia 11 minore pe care le-au obligat să se prostitueze pe străzile din Roma. Poliţiştii susţin că, de pe urma acestora, clanul Dragavei s-ar fi ales cu cel puţin 100.000 de euro.

http://www.evenimentul-zilei.com/

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...